barley un için ürünler (25)

Mısır

Mısır

Yunanistan'daki yerel tedarikçilerden elde edilen doğal malzemelerle yapılmıştır. - Bagel'lerimizin net ağırlığı 120g'dır. - Mini bagel'lerin net ağırlığı 60g'dır. Leo'nun bagel'lerinin tamamı vegan olup, yalnızca 3 lezzet istisnadır: - Beyaz Çikolatalı Kızılcık. - Jalapeño'lu Cheddar Peyniri. - Beyaz Çikolatalı Yaban Mersini.
Dirsek

Dirsek

Makarna, sert buğday irmiğinden hazırlanır ve dirsek şeklinde sunulur. Ürün, iyi üretim uygulamalarına uygun olarak üretilir ve paketlenir. Ürün ve ambalajı, yürürlükteki Cezayir gıda yasalarının tüm hükümlerine uygundur. Model: Plastik Poşet 400g
Doğal Aşındırıcılar

Doğal Aşındırıcılar

Abrasiflerimiz, ceviz, badem ve çam fıstığı kabuklarının bir karışımından oluşmaktadır. Kullanım alanları çok çeşitlidir: kumlama, parlatma, tribofinishing, hava ile aşındırma gibi endüstriyel uygulamaları da içerir: petrokimya, havacılık, otomotiv, denizcilik, elektronik, elektrik, plastik, kauçuk (petrol endüstrisi). 25 kg'lık torbalarda veya bir tonluk big bag'lerde ambalajlıyoruz. Aşağıda, granül boyutu ve ortalama yoğunluğa göre ürün listemiz: CAG: 1,7 ile 2,4 mm arasında - 650 ile 800 gr/L 12/3E: 1,4 ile 1,7 mm arasında - 640 ile 780 gr/L 12/3: 1 ile 1,7 mm arasında - 640 ile 780 gr/L 16/5: 0,75 ile 1,4 mm arasında - 610 ile 750 gr/L 3/6: 0,45 ile 1 mm arasında - 600 ile 740 gr/L 4/6: 0,45 ile 0,75 mm arasında - 600 ile 740 gr/L 6/12G: 0,28 ile 0,45 mm arasında - 600 ile 740 gr/L 6/12: 0,20 ile 0,45 mm arasında - 600 ile 740 gr/L
Susam Tohumu

Susam Tohumu

Susam tohumları, beyaz, kahverengi, siyah, kırmızı ve sarı gibi çeşitli renklerde bulunan çok yönlü bir bileşendir. Bu tohumlar, paketlemeden önce siyah kabuğun çıkarılması için kabukları soyulmuş olarak gelir ve daha koyu tohumlar en fazla lezzeti sunar. Susam tohumları, ekmek ve çörekler için yaygın olarak kullanılan, ağızda taze bir patlama hissi veren fındıksı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, Asya mutfağında salataların ve kızartmaların üzerine serpilir. Öğütülmüş susam, Orta Doğu'da temel bir macun olan Tahini'nin ana bileşenidir ve tohum barlarında, tavuk yemeklerinde ve pirinç yemeklerinde kullanılır.
Susam tohumu

Susam tohumu

Susam tohumları, Sesamum indicum bitkisinden elde edilen küçük, yağ açısından zengin tohumlardır. Binlerce yıldır yetiştirilmektedirler ve dünya genelinde çeşitli mutfaklarda yaygın olarak kullanılmaktadırlar. Bu tohumlar küçük ve düz olup, fındıksı bir lezzete ve hafif bir çıtırlığa sahiptir. Susam tohumları beyaz, siyah ve kahverengi gibi farklı renklerde gelir. Genellikle ekmek, hamur işleri ve simitlerin üzerine serpilmekte, ayrıca kurabiye ve kek gibi şekerleme ürünlerinde de kullanılmaktadır. Susam tohumları, Orta Doğu mutfağında kullanılan tahin adlı bir pastanın da ana bileşenidir. Mutfak kullanımlarının yanı sıra, susam tohumları sağlıklı yağlar, protein, lif, vitaminler ve mineraller açısından zengin olmalarıyla bilinir.
ARPA /HORDEUM VULGARE/

ARPA /HORDEUM VULGARE/

Nem – max. %14,5 Yabancı maddeler – max. %3,0 Hektolitre – min. 57 max. 64, temel – 62 Zarar görmüş tohumlar – max. %5,0 (Isıdan zarar görmüş tohumlar dahil – max. %3,0) Kırık tohumlar – max. %5,0 Protein içeriği – min. %10,0 max. %12,5
Kırılmış buğday

Kırılmış buğday

Kırılmış buğday
yumuşak buğday

yumuşak buğday

Yumuşak beyaz buğday, düşük kül ve düşük nişasta hasarı ile yüksek kırılma ve düz sınıf un verimleri sergiler. Unları düşük su emilimine ve düşük su, karbonat ve sakkaroz çözücü tutma kapasitelerine sahiptir.
Buğday 4. sınıf

Buğday 4. sınıf

Buğday taneleri 4. sınıf (hayvan yemi için) Nem 14% Kirleticiler 2% Protein 9% Menşei: Ukrayna 100 - 10.000 MT Lojistik: FCA, DAP, FOB. Karayolu, demiryolu, deniz taşımacılığı. Düşük miktarlarda büyük torbalarda ambalajlama mümkündür.
Buğday tanesi, 4. sınıf

Buğday tanesi, 4. sınıf

1500 ton mevcut
Stout Yulaf Ezmesi

Stout Yulaf Ezmesi

MOVA'nın ilk stout'u yoğun koyu bir ale, kalın bir köpük ve kremsi bir gövdeye sahip. Tat yumuşak ve narin olup çikolata, kahve ve karamel notaları içeriyor. Maltın acılığı, laktozun tatlılığı ile dengeleniyor. Biranın yuvarlaklığı ve kadifemsi yapısı.
Buğday

Buğday

Protein 11.5% Payment LC at sight, Origin Russia
Buğday

Buğday

Buğday yaklaşık olarak 27 Haziran'dan itibaren mevcut. 2. sınıf, 3. sınıf, yem buğdayı 5200 ton Test ağırlığı (ISO 7971-2) (KG/HL) 77 min Nem (ISO 712) (%) 13 max Yabancı Madde (ISO 7970) (%) 2 max Böcek Hasarı (ISO 7970) (%) 2 max W (Alveograf) (ISO 27971) (10-4 J) 180 min Protein (ISO 20483) (%) 11.5 min Islak gluten (ISO 21415-2) (%) 23 min Hagberg Düşme Sayısı (ISO 3093) (Sn.) 250 min
Rustik buğday rulosu

Rustik buğday rulosu

1999'dan beri coolback, en yüksek fırın kalitesinde lezzet ve tazelik sunmaktadır. Dondurulmuş Fırın Ürünleri Doğal ekşi maya ile hazırlanmış buğday hamuru. Özellikle çıtır ve aromatik. Taş fırında pişirilmiştir. Ürün Numarası: 994808 Dondurulmuş Ağırlık: 80 g Adet/Karton: 100 Kartonlar/Palet: 24 Adet/Palet: 2.400 Son Tüketim Tarihi / Raf Ömrü: 9 / 12 Ay Üretim Aşaması: Önceden pişirilmiş
kanarya tohumları

kanarya tohumları

kanarya tohumları
Meyve Turbo Maya

Meyve Turbo Maya

Meyve schnapps veya brendi yapmak için tasarlanmış, bir şarap suşuna dayanan Turbo Maya. Meyve Turbo Mayası, meyvenin besin içeriğinden bağımsız olarak güvenilir ve tam bir fermantasyon sağlamak için eksiksiz bir besin kompleksi içerir. Bu Turbo Mayadaki aktif kuru şarap mayası suşu, %18 ABV'ye kadar etanol toleransına sahiptir ve 10—35°C geniş sıcaklık aralığında fermantasyon yapabilme yeteneğine sahiptir (yüksek sıcaklıklarda etanol toleransının azaldığını unutmayın). Bu suş ayrıca zor fermantasyon koşullarına toleranslıdır, yüksek SO2 toleransına sahiptir, düşük uçucu asidite üretir ve düşük köpürme özelliğine sahiptir.
İnci irmiği

İnci irmiği

İnci irmiği 45-50 kg'lık torbalara paketlenmiştir.
Dilimlenmiş Badem

Dilimlenmiş Badem

Görünüm ve Doku Beyaz/bej rengi, çubuk şeklinde; Nazik ve hafif çıtır bir doku. Kullanım Enerji barları ve protein takviyeleri, çikolatalar ve hamur işleri, salatalar, yoğurt ve yulaf kaplamaları, tahıllar ve granola için idealdir.
Ekstra susam

Ekstra susam

Susam, tohumları için yaygın olarak yetiştirilen, Pedaliaceae familyasına ait yıllık bir bitkidir. Tanınmış faydaları: Besin açısından zengin Antioksidan Lif ve vitamin kaynağı Kolestrerole karşı mücadele Aroması Kavrulduğunda, susam tohumları lezzetli bir fındık tadı bırakır. Tanınmış faydaları Lif açısından zengin Bağırsak transitini destekler Kolestrerolün azalmasına yardımcı olur. Kardiyovasküler hastalıklarla mücadelede yardımcı olur Kullanım Gıda
Altın Çubuk

Altın Çubuk

Altın başak, bitkisel takviyelerde ve çayda popüler bir bileşendir. En yaygın olarak idrar sağlığını iyileştirmek ve iltihabı azaltmak için kullanılır. Araştırmalara göre, bu türün sağlık açısından büyük faydaları vardır ve iltihabı azalttığı, idrar sisteminin sağlığını desteklediği ve kötü çalışan eski cilt hücrelerinin birikimini önlediği veya azalttığı düşünülmektedir. En popüler olanı, çay demlemek için altın başaktır. Her fincan (250 ml) kaynar suya 2 çay kaşığı ekleyin ve 10-15 dakika kapaklı bekletin, ardından süzün. Ambalaj: 250g ve dökme
Büyük fasulye

Büyük fasulye

Fasulyelerinizi sote olarak, soğuk sos olarak veya diğer çeşitli seçeneklerde seviyorsanız, Frosty Foods'un geniş fasulye yelpazesine her zaman en iyi yan yemekler için güvenebilirsiniz. Dondurulmuş Olarak -18° C'nin Altında Saklayın Ambalaj Türleri 400 gram 1 kilo 2.5 kilo 10 kilo Türler Tek Soyulmuş Çift Soyulmuş
Buğday

Buğday

Bu sektörde geniş bir endüstriyel deneyim ve uzmanlık sunuyoruz, Yüksek kaliteli Tam Buğday Tahılı yelpazesi sunmaktayız. Bu buğday yelpazesini çok hijyenik ve standart boyutlu ambalajlarda sunuyoruz. Ambalajlarımız, müşterinin ihtiyaç ve taleplerine göre çeşitli miktar boyutlarında mevcuttur. Ayrıca, temin ettiğimiz buğday tamamen geleneksel yöntemlerle üretilmektedir, bu da hem kalitesini hem de besin değerlerini garanti etmektedir.
Lavanta

Lavanta

Faydalar: lavandanın birçok faydalı etkisi olduğu söyleniyor. Lavanda, genellikle anksiyete, stres ve uykusuzluğa karşı kullanılır. Ayrıca depresyon, demans, ameliyat sonrası ağrı ve birçok başka durum için de kullanılır. Bu bitki, güzellik tedavileri ve cilt için çok değerlidir ve genellikle cilt temizliğine yardımcı olmak için parfümlerde ve şampuanlarda kullanılır. Gıda ve içeceklerde, lavanda aromatik bir bileşen olarak kullanılır. Kullanım: Lavanda en yaygın olarak aromaterapi ve dekorasyonda kullanılır ve ayrıca çay için ve yemek pişirmede de kullanılabilir. Ambalaj: 250g ve dökme
Granül Soğan

Granül Soğan

Soğan granülleri, bir çeşni türü olarak kullanılır. Konsantre aromalı granüller, dehidre soğanlardan elde edilir. Bu madde, genellikle soğan soğanlarından öğütülmüş dehidre soğanlardan yapılmıştır. Dehidrasyon nedeniyle, ürünün raf ömrü daha uzundur. Kurutulmuş soğanların bakteriyel enfeksiyonları önlediği ve çeşitli bakteriyel ve fungal enfeksiyon riskini azaltmaya yardımcı olduğu söylenmektedir. Soğan granülü, çeşitli yemekleri, baharat karışımlarını, marine soslarını, salata soslarını ve sosları zenginleştirmek için mükemmeldir. Soğan granülleri, yiyeceklerinizde ve içeceklerinizde geleneksel soğan tadını değiştirebilir. Ağlama! Garantili. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Dut Yaprakları

Dut Yaprakları

dut ağaçları, dünya genelinde takdir edilen ve genellikle vitaminler, mineraller ve güçlü bitkisel bileşiklerin yoğunluğu nedeniyle süper gıdalar olarak kabul edilen aromatik meyveler üretir. Ancak, meyve, dut ağacının sağlık yararları sunduğu söylenen tek parça değildir. Yüzyıllardır, yaprakları geleneksel tıpta çeşitli durumlar için doğal bir tedavi olarak kullanılmıştır. Kan şekeri ve insülin seviyeleri üzerinde olumlu etkileri olduğu söylenmektedir. Ayrıca, kolesterolün kan damarlarındaki oksidasyonunu azaltarak ateroskleroz risklerini düşürdüğü düşünülmektedir. Ayrıca, yüksek miktarda monosakkaritlerin dolaşıma girmesini sınırlayarak diyabeti önlemeye yardımcı olduğu söylenmektedir. Kullanım: Dut yaprakları esasen çay için kullanılır. 1 tatlı kaşığı yaprağı 250 ml kaynar suya ekleyin ve damak tadınıza göre 3-5 dakika bekletin. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme